Roze Ouderendag 2022

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 november 2022
Tijd: 14:00-17:00
Type: Overige

Locatie:

Naam: Tolhuistuin
Straat: IJpromenade 2
Postcode: 1031 KT
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 6 november a.s. vindt van 14.00 uur tot 17.00 uur de 8e Nationale Roze Ouderen dag plaats in Amsterdam in de Tolhuistuin. Roze 50+ organiseert deze dag om lhbti+ ouderen in de spotlight te zetten. Uw gastvrouw Manon Linschoten presenteert een middag in het teken van het leven van lhbti+ ouderen. 


Wie krijgt dit jaar de felbegeerde titel van Mr. en Mrs. Senior Pride 2022?


 


Onze eigen dragqueen Victoria False zingt weer de sterren van de hemel!


Theatermaker Marleen Hendrikx neemt ons mee in een reconstructie van haar jeugd en biedt een inkijkje in het leven van een intersekse persoon middels de theatrale lezing X Y I “Het is beter als je tegen niemand zegt wat je hebt”. Langzaam nestelde zich een steeds groter geheim in het hoofd van Marleen. Hoe voelt het als je niet mag zijn wie je bent? En wat gebeurt er als je na jarenlang zwijgen toch begint te praten?


Entree is gratis, aanmelden verplicht via:https://tinyurl.com/3fj42thn 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden