Roze Ouderendag 2022

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 november 2022
Tijd: 14:00-17:00
Type: Overige

Locatie:

Naam: Tolhuistuin
Straat: IJpromenade 2
Postcode: 1031 KT
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 6 november a.s. vindt van 14.00 uur tot 17.00 uur de 8e Nationale Roze Ouderen dag plaats in Amsterdam in de Tolhuistuin. Roze 50+ organiseert deze dag om lhbti+ ouderen in de spotlight te zetten. Uw gastvrouw Manon Linschoten presenteert een middag in het teken van het leven van lhbti+ ouderen. 


Wie krijgt dit jaar de felbegeerde titel van Mr. en Mrs. Senior Pride 2022?


 


Onze eigen dragqueen Victoria False zingt weer de sterren van de hemel!


Theatermaker Marleen Hendrikx neemt ons mee in een reconstructie van haar jeugd en biedt een inkijkje in het leven van een intersekse persoon middels de theatrale lezing X Y I “Het is beter als je tegen niemand zegt wat je hebt”. Langzaam nestelde zich een steeds groter geheim in het hoofd van Marleen. Hoe voelt het als je niet mag zijn wie je bent? En wat gebeurt er als je na jarenlang zwijgen toch begint te praten?


Entree is gratis, aanmelden verplicht via:https://tinyurl.com/3fj42thn 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden