Roze Ouderendag 2022

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 november 2022
Tijd: 14:00-17:00
Type: Overige

Locatie:

Naam: Tolhuistuin
Straat: IJpromenade 2
Postcode: 1031 KT
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 6 november a.s. vindt van 14.00 uur tot 17.00 uur de 8e Nationale Roze Ouderen dag plaats in Amsterdam in de Tolhuistuin. Roze 50+ organiseert deze dag om lhbti+ ouderen in de spotlight te zetten. Uw gastvrouw Manon Linschoten presenteert een middag in het teken van het leven van lhbti+ ouderen. 


Wie krijgt dit jaar de felbegeerde titel van Mr. en Mrs. Senior Pride 2022?


 


Onze eigen dragqueen Victoria False zingt weer de sterren van de hemel!


Theatermaker Marleen Hendrikx neemt ons mee in een reconstructie van haar jeugd en biedt een inkijkje in het leven van een intersekse persoon middels de theatrale lezing X Y I “Het is beter als je tegen niemand zegt wat je hebt”. Langzaam nestelde zich een steeds groter geheim in het hoofd van Marleen. Hoe voelt het als je niet mag zijn wie je bent? En wat gebeurt er als je na jarenlang zwijgen toch begint te praten?


Entree is gratis, aanmelden verplicht via:https://tinyurl.com/3fj42thn 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden