Samen padel spelen en na borrelen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2022
Tijd: 19:00
Type: Sport

Locatie:

Naam: Peakz Padel
Straat: Vijfkamplaan 21
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 19.00 tot 20.30 uur gaan we padel spelen bij Peakz Padel (Vijfkamplaan 21 in Eindhoven). Een zeer mooie locatie met 7 indoor banen en ook niet onbelangrijk.. een gezellige lounge bar! Padel is een mix van tennis en squash, maar dan een stuk gemakkelijker om te spelen. We dubbelen met 4 spelers op één baan. Speel je al een racket sport of heb je goed gevoel voor de bal, dan ben je van harte welkom om gezellig mee te spelen! Kun je deze datum niet, maar wil je wel graag een andere keer meespelen? Stuur ons dan ook gerust een berichtje.


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden