Samen padel spelen en na borrelen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2022
Tijd: 19:00
Type: Sport

Locatie:

Naam: Peakz Padel
Straat: Vijfkamplaan 21
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 19.00 tot 20.30 uur gaan we padel spelen bij Peakz Padel (Vijfkamplaan 21 in Eindhoven). Een zeer mooie locatie met 7 indoor banen en ook niet onbelangrijk.. een gezellige lounge bar! Padel is een mix van tennis en squash, maar dan een stuk gemakkelijker om te spelen. We dubbelen met 4 spelers op één baan. Speel je al een racket sport of heb je goed gevoel voor de bal, dan ben je van harte welkom om gezellig mee te spelen! Kun je deze datum niet, maar wil je wel graag een andere keer meespelen? Stuur ons dan ook gerust een berichtje.


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden