Samen padel spelen en na borrelen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2022
Tijd: 19:00
Type: Sport

Locatie:

Naam: Peakz Padel
Straat: Vijfkamplaan 21
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 19.00 tot 20.30 uur gaan we padel spelen bij Peakz Padel (Vijfkamplaan 21 in Eindhoven). Een zeer mooie locatie met 7 indoor banen en ook niet onbelangrijk.. een gezellige lounge bar! Padel is een mix van tennis en squash, maar dan een stuk gemakkelijker om te spelen. We dubbelen met 4 spelers op één baan. Speel je al een racket sport of heb je goed gevoel voor de bal, dan ben je van harte welkom om gezellig mee te spelen! Kun je deze datum niet, maar wil je wel graag een andere keer meespelen? Stuur ons dan ook gerust een berichtje.


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder

Vers leesvoer

Een inclusieve reisgids, een 'een veelkoppig verhaal over transformatie en de zoektocht naar liefde en bestaansrecht,' en overal kleurrijke feestjes met Nine en Mella, om voor te lezen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden