Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2022
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/BiCafeNijmegen

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 2 december is er weer een Bi-café in café Marcus Antonius.


Bi-café Nijmegen is een van de weinige plaatsen in Nederland waar je andere bi+ mensen kunt ontmoeten, mensen die zich aangetrokken kunnen voelen tot meer dan 1 geslacht of gender. Ongeacht hoe je jezelf identificeert, je eigen gender, leeftijd of relatiestatus. Je kunt er nieuwe mensen leren kennen, een praatje maken, wat drinken, dansen, vragen stellen, ervaringen uitwisselen enz.


Aan het begin van de avond zitten we aan de tafel vooraan bij het raam, later op de avond verhuizen we meestal naar achteren. Om nieuwe mensen welkom te heten, vragen te beantwoorden zijn er altijd 2 gastmensen aanwezig. Je herkent ze aan hun zwarte t-shirt met Bi-café logo.


Bi-café Nijmegen is activiteit van COC Nijmegen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden