Queer Cafe in Patronaat | Caribbean edition

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 december 2022
Tijd: 15:00-18:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/2905503313077843

Locatie:

Naam: Patronaat
Straat: Zijlsingel 2
Postcode: 2013 DN
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Queer cafe sluit 2022 af met een Caribische editie. Dat betekent zomer in hartje winter in Patronaat! Caribische sfeer met opzwepende tunes om lekker op te dansen!


Queer Café wilt iedereen die zich identificeert als queer en/of als lhbti+ een fijne en veilige plek bieden voor ontmoeting en ontspanning. Voorheen waren er in Haarlem weinig plekken voor de queer community om fijn samen te komen. Met de nieuwe initiatieven, waar het Queer Cafe één van is, hopen ze Haarlem weer op de kaart te zetten als regenboogstad! Iedere derde zondag van de maand is er een Queer Cafe in Badhuis, en soms wordt er een uitstapje naar Patronaat gemaakt met een toffe programmering.


Let op: uit privacy voor iedereen alleen foto’s of video’s maken als anderen daar toestemming voor hebben gegeven.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden