Regenboog-ouderschap

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 december 2022
Tijd: 19:00 - 22:00
Type: Workshop
Website: https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten/agenda/Informatie-en-ontmoeting-over-regenboogouderschap.html

Locatie:

Naam: Bibliotheek Forum Zoetermeer
Straat: Stadhuisplein 1
Postcode: 2711 EC
Plaats: Zoetermeer
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Info & Ontmoeting over Regenboog-ouderschap:


Ben je LHBTIQ+ en heb je een kinderwens? Kom dan naar deze speciale informatieavond voor wensouders, (potentiële) donoren en andere geïnteresseerden.


Op Paarse Vrijdag, een dag in het onderwijs waarop solidariteit met LHBTIQ+ wordt getoond, is er dit jaar aandacht voor Regenboogouderschap. Ben je LHBTIQ+ en heb je een kinderwens? Denk je aan donorschap? Wil je graag deel uitmaken van een regenbooggezin? Of ben je geïnteresseerd in het onderwerp andere gezinsvormen? Wees dan welkom op 9 december!


Samen met Meer dan Gewenst, de Nederlandse stichting voor Regenbooggezinnen, en COC Haaglanden organiseert Bibliotheek Forum Zoetermeer een speciale informatieavond voor wensouders, (potentiële) donoren en andere geïnteresseerden. Je krijgt informatie over onder meer het  juridische en medische deel van het traject. Ook delen ouders hun ervaringsverhaal. De avond biedt alle ruimte om vragen te stellen en elkaar te ontmoeten.


Deelname is gratis. Het wordt erg op prijs gesteld wanneer je je van te voren wel aanmeldt. Zie hiervoor de link hierboven.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden