Regenboog-ouderschap

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 december 2022
Tijd: 19:00 - 22:00
Type: Workshop
Website: https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten/agenda/Informatie-en-ontmoeting-over-regenboogouderschap.html

Locatie:

Naam: Bibliotheek Forum Zoetermeer
Straat: Stadhuisplein 1
Postcode: 2711 EC
Plaats: Zoetermeer
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Info & Ontmoeting over Regenboog-ouderschap:


Ben je LHBTIQ+ en heb je een kinderwens? Kom dan naar deze speciale informatieavond voor wensouders, (potentiële) donoren en andere geïnteresseerden.


Op Paarse Vrijdag, een dag in het onderwijs waarop solidariteit met LHBTIQ+ wordt getoond, is er dit jaar aandacht voor Regenboogouderschap. Ben je LHBTIQ+ en heb je een kinderwens? Denk je aan donorschap? Wil je graag deel uitmaken van een regenbooggezin? Of ben je geïnteresseerd in het onderwerp andere gezinsvormen? Wees dan welkom op 9 december!


Samen met Meer dan Gewenst, de Nederlandse stichting voor Regenbooggezinnen, en COC Haaglanden organiseert Bibliotheek Forum Zoetermeer een speciale informatieavond voor wensouders, (potentiële) donoren en andere geïnteresseerden. Je krijgt informatie over onder meer het  juridische en medische deel van het traject. Ook delen ouders hun ervaringsverhaal. De avond biedt alle ruimte om vragen te stellen en elkaar te ontmoeten.


Deelname is gratis. Het wordt erg op prijs gesteld wanneer je je van te voren wel aanmeldt. Zie hiervoor de link hierboven.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2023

All Day Every Day: Op 8 december is het Paarse Vrijdag, dé GSA-actiedag waarop de hele school steun en respect voor sekse, gender, en seksuele diversiteit laat zien door paars te dragen. Wij spraken docent Djoeke!

Lees verder

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden