The Snuggle Club

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 januari 2023
Tijd: 20:00-01:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.cafetmandje.amsterdam/

Locatie:

Naam: Café 't mandje - Bet van Beeren
Straat: Zeedijk 63
Postcode: 1012 AS
Plaats: Amsterdam
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Over Café 't Mandje


Op 31 december 2020 heeft de NV Zeedijk het pand waarin sinds 1927 café ’t Mandje draait, van de oorspronkelijke oprichter Bet van Beeren’s nicht Diana van Laar gekocht onder voorwaarde dat het café als erfgoed in stand blijft. Het is een unieke plek op de Zeedijk, een belangrijk symbool in de lhbtiq+-geschiedenis. De NV Zeedijk heeft ’t Mandje verworven vanuit de kernwaarde ‘vastgoed als middel’, maar gaat het niet zelf exploiteren – daarvoor is een stichting opgericht.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden