Bordspel avond

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 januari 2023
Tijd: 18:00
Type: Overige

Locatie:

Naam: Grand Café Moenen
Straat: Grote Markt 35-36
Postcode: 6511 KB
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Vanaf 18.00 uur gaan we gezellig eten in Grand Café Moenen (Grote Markt 35-36, 6511 KB in Nijmegen). Na het eten gaan we lekker een (of meerdere) spelletje spelen. Er zijn daar spellen aanwezig, maar via de (tijdelijke) whats-app groep voor deze activiteit kunnen we ook afstemmen of we bepaalde spellen van thuis willen meenemen. Als je geen zin/tijd hebt om mee te eten, dan mag je ook gerust na het eten aanschuiven. Meer info over de locatie: https://grandcafemoenen.nl/


Aanmelden via: Simone Pastoors siempas@gmail.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden