Pride Photo tentoonstelling

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 januari 2023
Tijd: 00:00-00:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/pridephotoaward

Locatie:

Naam: Akerhof
Straat: Akerhof
Postcode: Akerhof
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Welkom bij de Pride Photo tentoonstelling 2022. Hier zie je, naast de winnende foto’s van onze wedstrijd van 2022, een selectie van ingezonden foto’s die door onze curator zijn geselecteerd.


De beelden bieden een blik op levens en werelden die voor sommigen wellicht vertrouwd zijn, en voor anderen nieuw, misschien verrassend of zelfs een beetje ongemakkelijk. Met deze foto’s willen wij bezoekers stimuleren om op een laagdrempelige en respectvolle manier na te denken over seksuele en gender diversiteit. Uiteindelijk hopen we een dialoog op gang te brengen over vooroordelen, en de vaak benarde mensenrechtensituatie waar de LHBTQIA+ gemeenschap wereldwijd mee te maken heeft.


Deze Pride Photo tentoonstelling 2022 reist tussen 1 april 2022 en januari 2023 door heel Nederland:


17 januari – 6 februari Groningen – Akerkhof


Kun je niet naar één van de locaties komen? Bekijk dan de online tentoonstelling. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het laatste voorjaar

Langverwachte derde roman van Minke Douwesz! Verlies en verandering kenmerken het leven, in dit geval het leven van Ese Jelles, die op de fiets- en in haar hoofd en verleden- een bijzondere reis maakt.

Lees verder

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden