Pride Photo tentoonstelling

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 januari 2023
Tijd: 00:00-00:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/pridephotoaward

Locatie:

Naam: Akerhof
Straat: Akerhof
Postcode: Akerhof
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Welkom bij de Pride Photo tentoonstelling 2022. Hier zie je, naast de winnende foto’s van onze wedstrijd van 2022, een selectie van ingezonden foto’s die door onze curator zijn geselecteerd.


De beelden bieden een blik op levens en werelden die voor sommigen wellicht vertrouwd zijn, en voor anderen nieuw, misschien verrassend of zelfs een beetje ongemakkelijk. Met deze foto’s willen wij bezoekers stimuleren om op een laagdrempelige en respectvolle manier na te denken over seksuele en gender diversiteit. Uiteindelijk hopen we een dialoog op gang te brengen over vooroordelen, en de vaak benarde mensenrechtensituatie waar de LHBTQIA+ gemeenschap wereldwijd mee te maken heeft.


Deze Pride Photo tentoonstelling 2022 reist tussen 1 april 2022 en januari 2023 door heel Nederland:


17 januari – 6 februari Groningen – Akerkhof


Kun je niet naar één van de locaties komen? Bekijk dan de online tentoonstelling. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden