Pride Photo tentoonstelling

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 januari 2023
Tijd: 00:00-00:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/pridephotoaward

Locatie:

Naam: Akerhof
Straat: Akerhof
Postcode: Akerhof
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Welkom bij de Pride Photo tentoonstelling 2022. Hier zie je, naast de winnende foto’s van onze wedstrijd van 2022, een selectie van ingezonden foto’s die door onze curator zijn geselecteerd.


De beelden bieden een blik op levens en werelden die voor sommigen wellicht vertrouwd zijn, en voor anderen nieuw, misschien verrassend of zelfs een beetje ongemakkelijk. Met deze foto’s willen wij bezoekers stimuleren om op een laagdrempelige en respectvolle manier na te denken over seksuele en gender diversiteit. Uiteindelijk hopen we een dialoog op gang te brengen over vooroordelen, en de vaak benarde mensenrechtensituatie waar de LHBTQIA+ gemeenschap wereldwijd mee te maken heeft.


Deze Pride Photo tentoonstelling 2022 reist tussen 1 april 2022 en januari 2023 door heel Nederland:


17 januari – 6 februari Groningen – Akerkhof


Kun je niet naar één van de locaties komen? Bekijk dan de online tentoonstelling. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden