The Francis & Dominic Show

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 maart 2023
Tijd: 14:30-16:00
Type: Theater
Website: https://www.francisdominicshow.nl/

Locatie:

Naam: Amare Danstheater
Straat: Spuiplein 150
Postcode: 2511 DG
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het komische klassieke tweetal Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis brengt eigen muzikale voorstelling!


De populaire en hilarische sopraan Francis van Broekhuizen en de charmante en grappige Britse contrabassist Dominic Seldis gaan dit voorjaar samen de Nederlandse theaters in met hun eerste voorstelling The Francis & Dominic Show. Van 15 maart t/m 30 juni 2023 brengt het duo een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstage leven van klassieke supersterren en kan genieten van een verbluffend concert. The Francis & Dominic Show gaat op 19 maart in première in Amare in Den Haag.


The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan, passeren de revue. Via hun favoriete muziek leert het publiek de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici! En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor.


Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis zien hun samenwerking helemaal zitten: “We kunnen niet wachten om samen op het podium te staan. Het wordt zó leuk dat we maar hopen dat we de show doorkomen zonder te veel te lachen.”


The Francis & Dominic Show is van maart tot en met juni te zien door het hele land. De regie en staging is in handen van Nick Fleuren en Frank Beurskens.


Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.francisdominicshow.nl


Credits


Met: Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis


Producent: Senf Producties


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden