Polyborrel Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 januari 2023
Tijd: 20:00-00:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/544269427750790/

Locatie:

Naam: Roze Huis Nijmegen
Straat: Sint Anthoniusplaats 1
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ook vanuit de Polyborrel Nijmegen de allerbeste wensen voor het aankomende jaar! Op vrijdag 20 januari organiseren we weer een polyborrel in het Roze Huis. Dit is een speciale borrel voor ons, omdat we na een aantal jaar afzwaaien als organisatoren. Gelukkig zijn er een aantal mensen die het stokje vol energie van ons overnemen, dus de borrel zal ook in 2023 gewoon voortgezet worden.


De polyborrel is voor iedereen die consensuele non-monogamie een plek in hun leven geeft of daar (zijdelings) benieuwd naar is. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met polyamorie ben je uiteraard meer dan welkom!


Bij binnenkomst wordt je altijd welkom geheten, meestal kunnen we je ook al snel introduceren aan andere mensen op de borrel. Heb je vooraf vragen of zou je vooraf graag eerst even iemand willen spreken voor je komt? Dat kan! Stuur een van ons dan even een Facebook-berichtje of een mailtje naar polyborrelnijmegen@gmail.com. Dit evenement is gratis te bezoeken, maar het is mogelijk om een kleine donatie te doen om te kosten te dekken.


Met vriendelijke groet,


Anand, Evelien, Ewoud en Mariëlle


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden