Samen naar de Burgemeester Daleslezing incl. Dalesprijs

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 27 januari 2023
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://daleslezing.nl/

Locatie:

Naam: Het Stadhuis
Straat: Korte Nieuwstraat 6
Postcode: 6511 PP
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

De Burgemeester Dalesprijs is voortgekomen uit de Dalesprijs van €500,- die jaarlijks wordt uitgereikt aan een organisatie of persoon die zich opvallend heeft ingezet tegen discriminatie (artikel 1 van de Grondwet). Ontvangst met koffie om 20:00 uur in het Stadhuis (Korte Nieuwstraat 6, 6511 PP Nijmegen). Na afloop is er gelegenheid om de prijswinnaar te feliciteren onder genot van een hapje en drankje. Meer info vind je op: https://daleslezing.nl, gezellig als je ook mee gaat!


Aanmelden via: Lies Peters: pink.activities@gmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het laatste voorjaar

Langverwachte derde roman van Minke Douwesz! Verlies en verandering kenmerken het leven, in dit geval het leven van Ese Jelles, die op de fiets- en in haar hoofd en verleden- een bijzondere reis maakt.

Lees verder

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden