Samen naar de Pubquiz door SPOTforall

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 maart 2023
Tijd: 19:00
Type: Cafe & Party
Website: https://spotforall.nl/activiteit/pubquiz-keulse-kar/

Locatie:

Naam: Keulse Kar
Straat: Hinthamerstraat 101
Postcode: 5211 MH
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

We gaan samen weer naar deze pubquiz in de Keulse Kar (Hinthamerstraat 101, 5211 MH 's-Hertogenbosch). We verzamelen om 19.00 uur in het café om ons in te schrijven. Inschrijf kosten zijn €4 per persoon bij aanvang. Wacht niet te lang, want de populariteit van deze activiteit is zeer hoog! Voor het aanmelden van teams is vol, maar wij hebben nog een paar plekjes vrij in ons team! De quiz duurt van 19.30 uur tot 21:30 uur. Meer informatie vind je hier: https://spotforall.nl/activiteit/pubquiz-keulse-kar/


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden