Ladies Lounge

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 februari 2023
Tijd: 16.00
Type: Cafe & Party
Website: https://cocdeventer.nl/2023/02/ladies-lounge-op-19-februari/

Locatie:

Naam: De Hip
Straat: Brink 21
Postcode: 7411 BR
Plaats: Deventer
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 19 februari wordt weer Ladies Lounge georganiseerd in de kelder van Café De Hip aan de Brink 21 in Deventer. DJ Lizzy zal zorgen voor de muziek, dus er kan gedanst worden! Natuurlijk is deze vrouwenbijeenkomst op de zondagmiddag net als voorheen: een leuk middagcafé waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen.


Neem je vriendinnen mee. Voor een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en de Ladies Lounge gaat door tot 20.00 uur. Entree voor deze Ladies Lounge is € 5,00.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden