Regenboog Lokaal Bloemendaal

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 maart 2023
Tijd: 16:30-19:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.welzijnbloemendaal.nl/actueel/regenboog-lokaal-in-bloemendaal/

Locatie:

Naam: Stichting Welzijn Bloemendaal
Straat: Bloemendaalseweg 125
Postcode: 2061 CH
Plaats: Bloemendaal
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Een ontmoetingsgelegenheid voor LHBTI+ers in Bloemendaal.


Genieten van een hapje en drankje tijdens gezellig en ontspannen samen komen. Elke 3e vrijdag van de maand van 16.30 tot 19.30 uur. Adres: Bloemendaalseweg 125, Bloemendaal.


Maandelijks zal er amusement als onderdeel van de middag worden verzorgd. Er zal aan de bezoekers gevraagd worden wat de interesses zijn. Vooralsnog wordt ingezet op cultuur en kunst. Het amusement zal één keer een half uur zijn of twee maal een kwartier.


Dit zal tevens zorgen voor een ontspannen sfeer en de bezoekers trekken naar de middag. Aansluitend wordt er soep geserveerd en kunnen mensen met elkaar in gesprek gaan.


Om de drempel te verlagen en de anonimiteit te bewaken is gekozen dat bezoekers zich niet hoeven aanmelden.


De soep wordt gratis geserveerd. Tijdens de activiteit kan er wijn, frisdrank, sap, koffie en thee tegen een vergoeding verkregen worden.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden