Speeddating - Vrouwen die van vrouwen houden

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 april 2023
Tijd: 19:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.sheshebar.be/

Locatie:

Naam: Casa Rosa
Straat: Kammerstraat 22
Postcode: 9000
Plaats: Gent
Provincie: Oost-Vlaanderen
Land: Belgie

Omschrijving:

Schrijf je nu in voor de super leuke speeddating van zaterdag 1 april 2023 en beleef een onvergetelijke avond in Casa Rosa met een aansluitende SheSheBar avond!


Een van onze collega's staat je al op te wachten op de speeddate-locatie in het regenbooghuis Casa Rosa. We zijn ervan overtuigd dat speeddaten de ideale manier is om andere singles te leren kennen. Vind een leuke nieuwe vriendschap en/of ... misschien wel de partner van je leven! Jullie krijgen enkele minuten de tijd om elkaar face-to-face te spreken. Daarna schuif je door.


De groepen worden ingedeeld naargelang je interesse en niet volgens leeftijd. Je kan kiezen uit het thema: Sport, Gastronomie, Reizen of Maakt niet uit


Wanneer


Zaterdag 1 april 2023 om 19 uur. (meld je aan tussen 18.30 en 18u45)


Waar


Regenbooghuis Casa Rosa, Kammerstraat 22 te 9000 Gent op de eerste verdieping. Er zijn liften aanwezig, dus ook als je minder mobiel bent kan je gerust deelnemen.


Hoe inschrijving


Je kan je inschrijven door te mailen naar gentdating@gmail.com


De speeddating is gratis


Volgende gegevens zijn nodig in je mailtje:


- Familienaam en voornaam


- Voor naamkaart op de avond zelf: naam en voornaamwoord (zij/haar of die/hen)


- Je eigen leeftijd


- Mailadres


- Thema: Sport – Gastronomie – Reizen – maakt niet uit


Hoe verloopt zo een speeddating


- je meldt je aan om 18.45 u op het gelijkvloers, je krijgt een document mee om te gebruiken tijdens de speeddating ( hoe je het document moet invullen zullen we bij de opstart uitleggen) en je wordt doorverwezen naar het juiste lokaal waar je kan plaatsnemen.


- je zal daten in een groep van ongeveer 12 dames en zal een 5-tal minuten krijgen om een gesprekje te voeren


- Na vijf minuten zal men vragen om door te schuiven


- Op het einde mag je het document aan ons afgeven zodat wij achteraf de gegevens kunnen verwerken en bij een match zullen wij je per mail op de hoogte brengen.


- Na de speeddate kan je nog eentje drinken in de sheshebar.


Wanneer inschrijven


Vanaf nu, vol is vol. De inschrijvingen worden afgerond op 24 maart 2023 zodat we alles kunnen beginnen voor te bereiden.


Mocht je om welke reden ook niet meer kunnen deelnemen aan de speeddate, gelieve je uit te schrijven (of dit te laten weten) zodat iemand anders de gelegenheid krijgt om deel te nemen


Tot Binnenkort

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden