Speeddate Meer dan Gewenst

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 maart 2023
Tijd: 13:30-17:00
Type: Overige
Website: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/speeddeet-co-ouderschap-randstad2023-03-12/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Op zondagmiddag 12 maart 2023 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders die co-ouderschap willen. Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder? Kom dan naar deze speeddate! We focussen op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken van 9 minuten met andere wensouders. Je hebt gesprekken met wensouders uit je eigen regio. De speeddate vindt plaats in Amsterdam, en er zijn aparte groepen in de zaal per regio, dus voor Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.


‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.


Ook als je nog oriënterend bent maar wel co-ouderschap overweegt, dan ben je welkom. Het voeren van gesprekken met mede-wensouders kan je goed helpen op je pad.


Locatie


De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met het OV.


Kosten en aanmelden


Deelname kost 25,00 euro per persoon (plus 1,50 euro reserveringskosten).


Boek je ticket via deze link! (wacht niet te lang, het raakt meestal uitverkocht voor sommige groepen)


Op de site van de tickets vind je uitgebreidere informatie over deze speeddate.


Tijden


13:30 – 16:15 uur; inloop vanaf 13:00 uur en na afloop een borrel tot 17:00 uur.


Tips


– Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!


– Wil je een mail ontvangen als de ticketverkoop open gaat? Of wil je weten wanneer de volgende speeddates zijn? Geef je gegevens dan aan ons door, ook als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden