Signeersessie schrijver Minke Douwesz in Savannah Bay

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 februari 2023
Tijd: 14:30
Type: Overige
Website: https://www.savannahbay.nl/26-februari-minke-douwesz-signeert/

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:
Op zondag 26 februari komt Minke Douwesz haar nieuwe roman  ‘ Het Laatste Voorjaar’ signeren in onze winkel tussen 14.30-15.15 uur.


Over de roman: Verlies en verandering kenmerken het leven. Minke Douwesz schetst in haar derde roman ‘Het Laatste Voorjaar’ de gebeurtenissen die Ese Jelles, lerares Duits, 53 jaar oud, van de ene dag op de andere haar baan doen opzeggen en op de fiets laten stappen, weg van huis, met een hoofd vol malende gedachten. 


Onderwijsvernieuwing en de dood van haar geliefde Martie zijn de duidelijke aanleidingen voor deze plotselinge stap. Maar er speelt meer. Afwisselend op fietspaden door Duitsland en Polen – richting het huis van Ese’s grote held Anton Tsjechov, in Jalta op de Krim – en in haar hoofd en haar verleden, toont Douwesz in haar typerende stijl hoe het besluit tot deze reis genomen werd. En waar het toe leidt.


Reserveer nu je gesigneerde exemplaar!


Reserveer of bestel nu alvast een gesigneerd exemplaar en kom deze op 26 februari ophalen! Via de webshop van Savannah Bay kun je vast een gesigneerd exemplaar bestellen. Geef in het opmerkingen veld bij het bestellen aan op welke naam het boek gesigneerd mag worden.


Minke Douwesz (1962) publiceerde in 2003 de roman Strikt bij Uitgeverij Van Oorschot. In april 2009 is haar tweede roman verschenen, Weg. Na een studie geneeskunde in Amsterdam, belandde zij voor de specialisatie tot psychiater in Noord-Brabant, en werkte jarenlang bij een GGZ-instelling aldaar. In 2018 promoveerde zij op onderzoek naar gehechtheid bij eetstoornissen. Zij werkt sinds 2019 in eigen praktijk. Douwesz houdt van roeien, lezen, muziek en films. Ze woont samen met haar poes Tresi en incidenteel een bruine huismuis.
 
Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden