Panelgesprek | How Dare You Make Me Feel This Way

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 februari 2023
Tijd: 14:00-16:00
Type: Debat
Website: https://www.museumarnhem.nl/nl/activiteiten/panelgesprek-how-dare-you-make-me-feel-this-way

Locatie:

Naam: Museum Arnhem
Straat: Utrechtseweg 87
Postcode: 6812 AA
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Luister naar de samenstellers van How Dare You Make Me Feel This Way


In dit panelgesprek gaan de samenstellers van de expositie How Dare You Make Me Feel This Way in gesprek met projectleider Julius Thissen. Zij vertellen over het proces en de totstandkoming van de tentoonstelling. Zij nemen je mee in hun visies en delen hun wensen voor de toekomst met je.


Over de tentoonstelling


In How Dare You Make Me Feel This Way staat trans en queer vreugde centraal. Het is géén aanklacht, maar een dankwoord: hoe durf je me zo te laten voelen, zo fijn en vol verwondering maar ook zo zoekende en verward? De tentoonstelling is samengesteld, bedacht en onderzocht door Alara, Jip, Larisa, Sarjon, Storm, Zacquel en Dexter. Vanaf begin 2022 kwamen zij op uitnodiging van Museum Arnhem en onder begeleiding van Julius Thissen bij elkaar om leven, kunst, trans en queerness te bespreken.


Praktische informatie


Wanneer? Zondag 26 februari 2023, 14.00-16.00 uur


Kosten? Deelname is gratis in combinatie met een museumticket


Aanmelden? Stuur een mail naar info@museumarnhem.nl.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden