Panelgesprek | How Dare You Make Me Feel This Way

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 februari 2023
Tijd: 14:00-16:00
Type: Debat
Website: https://www.museumarnhem.nl/nl/activiteiten/panelgesprek-how-dare-you-make-me-feel-this-way

Locatie:

Naam: Museum Arnhem
Straat: Utrechtseweg 87
Postcode: 6812 AA
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Luister naar de samenstellers van How Dare You Make Me Feel This Way


In dit panelgesprek gaan de samenstellers van de expositie How Dare You Make Me Feel This Way in gesprek met projectleider Julius Thissen. Zij vertellen over het proces en de totstandkoming van de tentoonstelling. Zij nemen je mee in hun visies en delen hun wensen voor de toekomst met je.


Over de tentoonstelling


In How Dare You Make Me Feel This Way staat trans en queer vreugde centraal. Het is géén aanklacht, maar een dankwoord: hoe durf je me zo te laten voelen, zo fijn en vol verwondering maar ook zo zoekende en verward? De tentoonstelling is samengesteld, bedacht en onderzocht door Alara, Jip, Larisa, Sarjon, Storm, Zacquel en Dexter. Vanaf begin 2022 kwamen zij op uitnodiging van Museum Arnhem en onder begeleiding van Julius Thissen bij elkaar om leven, kunst, trans en queerness te bespreken.


Praktische informatie


Wanneer? Zondag 26 februari 2023, 14.00-16.00 uur


Kosten? Deelname is gratis in combinatie met een museumticket


Aanmelden? Stuur een mail naar info@museumarnhem.nl.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden