2QT genderqueer gespreksgroep

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 maart 2023
Tijd: 19:15-21:30
Type: Debat
Website: https://www.savannahbay.nl/6-maart-2qt-genderqueer-gespreksgroep/

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

2QT - Genderqueer gespreksgroep


2QT (uitgesproken als too cutie) staat voor Queer Questioning Trans. Ben jij trans/genderfluid/non-binair /agender/questioning/etc. In het kort, niet cis gendered? Dan is deze praatgroep voor jou! En wij willen je graag uitnodigen om samen te komen met ons om te praten en verhalen te delen.


Wij zijn heel blij dat we deze praatgroep mogen hosten bij Savannah Bay en bij mogen dragen aan het archief van queer verhalen die hier al aanwezig zijn, dan wel in boeken of in queer bijeenkomsten.


Wij zijn; Marit, Yor, Maaike en Romi, en samen organiseren en faciliteren wij deze bijeenkomst. Samen met jullie willen wij een veilige space creëren waar we als gender queers met elkaar kunnen praten en plezier kunnen hebben. Iets waar wij zelf ook veel behoefte aan hebben.


Praktische informatie:


Wil je graag aanwezig zijn, mail dan naar 2qts.utrecht@gmail.com. Stuur hierin ook mee als je specifieke behoeften/wensen hebt.


Kom je voor het eerst en/of vind je het spannend om hierheen te gaan, laat dit ons dan weten. Dan kunnen wij samen met jou kijken wat je nodig hebt om je prettig te voelen. Andere vragen? Mail gerust. 


Locatie: winkel Savannah Bay, Utrecht. Rolstoeltoegankelijk


Voorzieningen: veel koekjes, thee en koffie


Wanneer: 6 maart, 19.15 – 21.30 (inloop 19.15-19.30)


Capaciteit: 15 personen


Corona: graag verzoeken wij iedereen om een zelftest te doen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden