Petit Mal - Roze Filmdagen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 maart 2023
Tijd: 21:15-23:15
Type: Film
Website: https://rozefilmdagen.nl/en/2023/petit-mal-1

Locatie:

Naam: Ketelhuis 2
Straat: Pazzanistraat 4
Postcode: 1014 DB
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Martina, Laia en Anto zitten in een liefdesdriehoek vol passie en speelsheid. Hun relatie, vol met barbecues in de achtertuin, meedogenloos geplaag en genoeg honden om de ruimte in te nemen die nog over is in hun dubbele brede kingsize bed, wordt op de proef gesteld wanneer Laia wordt weggeroepen voor een langetermijnproject.


Martina en Anto moeten tijdelijk de dynamiek tussen hen twee hervormen.Terwijl ze nadenken over de kracht en flexibiliteit van hun liefde, wordt je als kijker uitgenodigd om met deze steeds evoluerende romance mee te leven; er wordt ruimte gemaakt voor jaloezie, eenzaamheid en diepe genegenheid die zonder oordeel naast elkaar kunnen bestaan.


Over de Roze Filmdagen


De Roze Filmdagen is een elfdaags filmfestival waarop films, korte films en documentaires met een LGBTQ-gerelateerd thema worden vertoond. Het festival vindt sinds 1996 jaarlijks in maart plaats in Het Ketelhuis op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam en wordt georganiseerd door de Stichting Pink Media.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden