Poink Fietstocht (45km)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 mei 2023
Tijd: 10.30 -14.30
Type: Overige
Website: https://poink.info/poink-fietstocht-donderdag-18-mei-2023/

Locatie:

Naam: Start -en eindpunt Centraal Station Arnhem
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Hé sportieve vrouw,  ga je mee “dauwtrappen”? Op Hemelvaartsdag organiseert Poink een fietstocht voor vrouwen die van vrouwen houden en graag andere sportieve vrouwen ontmoeten. Wil je hierbij zijn? Meld je dan snel aan via deze link: https://bit.ly/PoinkFietstocht


De kosten bedragen € 3,- per persoon. 


 


Over deze fietstocht


De afstand die we gaan fietsen is rond de 45 km, waarbij we een gemiddelde snelheid van ongeveer 20 km/uur willen aanhouden. Uiteraard stoppen we ook een paar keer, om te genieten van het mooie uitzicht. Neem je zelf wat lekkers te drinken en eten mee voor de pauzemomenten? 


Om mee te kunnen fietsen is het belangrijk dat je een goede sportieve conditie hebt (en je fiets ook in goede conditie is, want ik ben niet technisch haha). Het soort fiets maakt niet zoveel uit, als je maar genoeg versnellingen hebt om te kunnen schakelen. Ik denk dan bijvoorbeeld aan een toerfiets, gravelbike, mountainbike, e-bike of crossfiets. Enkele onderdelen in de route zijn minder geschikt voor een racefiets, gezien de ondergrond (zand, gravel, grind). Wil je meedoen op een racefiets, zorg er dan voor dat je banden goed zijn.


 
Het is geen prestatiegerichte fietstocht, maar we willen wel actief en sportief fietsen. De omgeving waarin we fietsen nodigt uit tot volop genieten van de omgeving, natuur en elkaar.


Praktische informatie


Start- en eindpunt: Centraal Station Arnhem, uitgang Sonsbeekzijde. 


Parkeren: kom je met de auto, dan kun je het best parkeren bij de Utrechtseweg, ter hoogte van Artez Hogeschool voor de Kunsten. Daar is het namelijk gratis parkeren. Van hieruit fiets je dan naar CS Sonsbeekzijde.
Vertrektijd: we vertrekken stipt om 10.30 uur op de fiets, dus kom op tijd. Ik ben er vanaf 10.15 uur.
Eindtijd: we zijn rond 14.30 uur weer terug bij het station. Liefhebbers kunnen na afloop nog genieten van een borrel en/of iets lekkers, op eigen kosten. Locatie is samen te bepalen. 


Aanmelden: https://bit.ly/PoinkFietstocht


Deze fietstocht wordt georganiseerd door Ans.


 


Heb je nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar fietstochtpoink@gmail.com


 


We zien je graag op 18 mei!


Poink – voor vrouwen die van vrouwen houden. Ontmoeting en verbinding.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden