Cultopia ComedyNight Oost

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 mei 2023
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://fb.me/e/2hoCto9Mj

Locatie:

Naam: Meevaart
Straat: Balisstraat 48a
Postcode: 1094 JN
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De enige vaste comedy-avond van Amsterdam Oost is er weer!
MC is WijAntoinette/Antojnette van der Weerd met vanavond hoog bezoek met langere sets van de geweldige Evi Rosiers zie evirosiers.be en Marlies Verschueren met delen uit haar show: Hello Clitty!

 

All female comedy dus voor iedereen dus dat wordt weer dolle pret! Mooie try-outs op weg naar de grotere zalen. Pak je kans, je kunt ze hier nog snel een keer zien. Beviel het? Geef dan een donatie achteraf! We betalen er onze vrijwilligers van.

Reserveren kan via https://www.eventbrite.co.uk/.../tickets-cultopias-comedy... en via cultopia@xs4all.nl
Entree is gratis maar een donatie wordt dus sterk gewaardeerd. Cash kan maar pinnen is beterrr.

En: Meet The Artists! Er is top dinner voor je vooraf vanaf 18.00 voor 6 eurootjes (of 2 Makkies). Zeker als je vóór 10 mri reserveert bij de Meevaart via nummer 020 331 91 31 dus wees er op tijd bij!
Locatie: De Theaterzaal van CommunityCentrum De Meevaart
Adres: Balistraat 48A, Amsterdam Oost (vlakbij NSstation Muiderpoort en bereikbaar met de trams 1, 3 en 14 en de bussen 22 en 65.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden