MAXI - Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 juni 2023
Tijd: 23.45
Type: Cafe & Party
Website: https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/maxi-pride-03-06-2023/

Locatie:

Naam: Tivolivredenburg
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

MAXI is een open minded queer clubnacht in Tivolivredenburg van en voor de queer community in Utrecht. Bij MAXI verwelkomen we alle clubmuziek, van throwbacks naar de 80s en 90s tot hedendaagse acid en analoge livesets.


Op 3 juni vieren we een extra grote editie met ze tijdens pride en nodigen ze niemand minder dan Berlins finest planningtorock uit (they/them) die een DJ-set zal doen. Als producer zijnde is diens sound is te omschrijven als spannend, betoverend en dansbaar. Bekend van hun eigen producties als ‘Let’s talk about gender baby’, ‘Get your fking laws off my body’ en vele andere remixes voor queer electronic helden komt hen deze avond Pandora verblijden met een dj set waar je ongetwijfeld hard zal dansen op uplifting melodieuze house en electronica. Verder vind je rising star Fafi Abdel Nour (he/him) achter de decks, die eerder al eens bij MAXI draaide en nu furore maakt in de clubs en op grote festivals als Dekmantel, DGTL, Down The Rabbit Hole en Lowlands! Verder vind je Thara Bergen (she/her) op de line-up die haar sporen achterliet op o.a. IsBurning en Shelter.


Naast het programma in de zaal kan je beneden in de foyer dansen op de fijnste tunes door Club Transmission die ARTÉMIS en Maudio (they/them) hebben uitgenodigd en hoor je de electronische parels gebracht door niemand minder dan Utrechts treasure Razzmic (they/them).


MAXI probeert een een safe(r) space te zijn voor iedereen / LHBTQIA+personen en bondgenoten. Respecteer elkaar en ieders vorm van expressie en vraag hoe iemand aangesproken wil worden.

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden