Ontmoet nieuwe vrouwen, op een originele manier

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 juli 2023
Tijd: van 19.30 tot 21.00
Type: Workshop

Locatie:

Naam: Café 't Zonneke
Straat: Hintham 36
Postcode: 5246 AG
Plaats: Rosmalen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Naar aanleiding van de flirtworkshop voor vrouwen zijn er een heleboel leuke en enthousiaste reacties gekomen. Eenduidig kwam naar voren dat er een soort vervolg op zou mogen komen. En dat gaat gebeuren!!
Axelle de Roy gaat op 5 juli a.s. een workshop geven die hier prachtig op aansluit! Schrijf je meteen in door een mailtje te sturen naar howtomeetyou@hotmail.com 


Onderstaand lees je wat je kunt verwachten!

Workshop: Ontmoet nieuwe vrouwen, op een originele manier!
Was jij laatst bij de workshop Flirten voor vrouwen, die (ook) van vrouwen houden en kijk je uit naar een vervolg? Of ben je juist helemaal niet op zoek naar een partner, maar vind je het wel leuk om nieuwe vrouwen te ontmoeten? Gewoon voor een gezellige avond. Of wellicht om vaker dingen samen te doen.

In deze workshop, die opnieuw gratis wordt gehouden in ’t Zonneke in Rosmalen, ga je op een dynamische manier met anderen in gesprek. Je mag lekker rondlopen, wisselt af en toe van groepje en hoeft niet aan een tafeltje vastgeplakt te zitten. Aan de hand van speelse vragen ontmoet je nieuwe vrouwen of leer je vage bekenden beter kennen, door samen een spel te spelen. Met vragen als: ‘Hoe zou je jouw interieurstijl omschrijven?’, ‘Welke toverkracht zou je willen hebben?’ en ‘Wat zou je over jezelf schrijven op Tinder?’ zijn interessante gesprekken en veel plezier gegarandeerd!
De avond wordt verzorgd door Axelle de Roy, auteur van o.a. het Familiespel, de Kennismakingskaarten en Feedbackchocolade.
En natuurlijk kaarten we daarna nog even gezellig na met een drankje!

Bekijk dit filmpje om een indruk te krijgen van een van de spellen die we gaan spelen.

Schrijf je meteen in door een mailtje te sturen naar howtomeetyou@hotmail.com 

P.S. Ken je het YouTube kanaal van Axelle al? Klik hier voor korte grappige filmpjes over feedback.


Praktische gegevens:


Datum: 5 juli 2023
Tijd: 19.30u – 21.00u (Inloop vanaf 19.00 uur; uitloop zo lang je zelf wilt, en het café open is :-)
Plaats: Café ’t Zonneke, Hintham 36, Rosmalen
Aanmelden: howtomeetyou@hotmail.com
Kosten: Gratis deelname


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden