Ede Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 juni 2023
Tijd: 10:00-00:00
Type: Groot Event
Website: https://edepride.nl/

Locatie:

Naam: Oude Kerkplein
Straat: 6711 AZ
Postcode: 6711 AZ
Plaats: Ede
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het duurt niet lang meer of Ede (Centrum) staat weer helemaal in het teken van de diverse en kleurrijke lhbtiq+ gemeenschap. In het weekend van 1 juli is het zover!


Ook dit jaar heeft ons team weer genoeg in petto voor jullie. Het middelpunt van de activiteiten op zaterdag 1 juli zal de omgeving van het Oude Kerkplein en het Stadspark zijn. Net zoals vorig jaar zullen verschillende lhbtiq+-belangenorganisaties hun kraampjes opzetten op de infomarkt. Daarnaast staan er diverse boeiende thema’s op het programma in de seminartent, komt er een podium met spetterende optredens en zullen er verschillende kleinschalige activiteiten, zoals street art en workshops, worden verzorgd. Uiteraard kan deze dag niet worden afgesloten zonder bruisende afterparty: deze vindt plaats bij Astrant aan het Kuiperplein.


Meer informatie over het programma - ook op vrijdag 30 juni en zondag 2 juli - zal binnenkort bekend worden gemaakt. Wel kunnen we alvast melden dat er plannen zijn voor een heuse Edese Pride Walk en dat de Regenboogviering zal terugkeren in het programma. Houd onze socials en binnenkort onze vernieuwde website, EdePride.nl, in de gaten voor de laatste updates.


Bij deze tweede editie hoort natuurlijk ook een splinternieuwe huisstijl, met dank aan @astrant_ede (Diana) voor de samenstelling. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden