Pride in de Hortus Amsterdam

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 juli 2023
Tijd: 10:00-22:00
Type: Overige
Website: https://pride.amsterdam/events/pride-in-de-hortus-amsterdam/

Locatie:

Naam: Hortus Botanicus
Straat: Plantage Middenlaan 2A
Postcode: 1018 DD
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Pride in de Hortus! Met in deze editie een Botanische Collegetour met verschillende gasten over o.a. queer ecology, een themarondleiding over genderdiversiteit in het plantenrijk én queer speed dating in de zomerse tuin!


Trek je even terug in de prikkelarme omgeving van de Hortus voor een te gek Pride-programma tussen de planten. We trappen de Pride af met een razend interessante Botanische Collegetour op zondag 23 juli. Samen met het publiek en diverse gasten uit verschillende disciplines duiken we in het thema ‘pride in het plantenrijk’ en gaan we praten over queer ecology. In het weekend erna (29 & 30 juli) is er een themarondleiding door de zomerse tuin over (gender)diversiteit in het plantenrijk. Op woensdagavond 2 augustus kun je in de Hortus terecht voor een queer-speeddating sessie! Vervolgens kun je – als je een leuke match hebt – met die persoon een speurtocht doen door de hele tuin! Wordt de Hortus de start van jouw zomerromance…?


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Prides 2024

Waar vier jij Pride dit jaar? Vanaf mei tot en met september zijn er Prides door het hele land. We maakten een overzicht. Laten we samen de liefde vieren en onze community laten stralen!

Lees verder

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden