Poink Boerengolf

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 augustus 2023
Tijd: 13.00 - 15.30
Type: Cafe & Party
Website: https://poink.info/poink-boerengolf-zondag-20-augustus-2023/

Locatie:

Naam: Boerengolf de Horst
Straat: Lage Horst 6
Postcode: 6562KT
Plaats: Groesbeek
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Poink gaat boerengolfen


Zondag 20 augustus gaat poink boerengolfen. Boerengolf is een creatieve variant op het gewone midgetgolf. Het parcours ligt in verschillende weilanden met een aantal holes. Het spel is om dit met zo weinig mogelijke slagen af te leggen.  Het is vooral heerlijk lopen door de natuur en weilanden. De locatie is boerengolf te Horst in Groesbeek.

Alle vrouwen-die-van-vrouwen-houden zijn welkom. Kom je ook?

 

We treffen elkaar rond de klok van 13.00uur bij Boerengolf te horst in Groesbeek. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen starten we in groepen. Dus de eerste groep start om 13.30 uur en vervolgens de tweede groep 5 minuten later.

Na de boerengolfen is er nog gelegenheid om een drankje te nuttigen. Eventueel als optie en voor wie wilt kunnen we in Groesbeek nog ergens een hapje gaan eten Als je mee wilt doen gelieve je aan te melden i.v..m. reservering van locatie en eventueel restaurant. 


Aanmelden kan met een mailtje naar teamactief@poink.info

Aanmelden kan tot 16 augustus

 

Je plek is gegarandeerd na je betaling. Kosten voor het boerengolf is 9 euro p.p. Je kunt dit bedrag overmaken naar NL83 TRIO 0320 1650 86 op naam van Poink ovv Poink gaat boerengolfen met vermelding van voornaam. Er is geen mogelijkheid tot restitutie.

 

Praktisch:

Boerengolfen bij de Horst in Groesbeek van 13.00 uur tot 15.30 uur

Aanvang: 13.00 uur

Start boerengolf 13.30 uur

Einde: Rond 15.30 uur

 

Locatie: Boerengolf de Horst,  Lage Horst 6,  6562KT Groesbeek

 

Kosten 9,- p.p.  (drankjes achteraf voor eigen rekening)

Aanmelden via mail naar teamactief@poink.info

 

Per OV bereikbaar vanaf CS Nijmegen buslijn 5 "Groebeek de Horst". Uitstappen bij bushalte "Kruispunt Groesbeek". Vanuit daar is het ongeveer 5 minuten lopen.

 

Graag tot dan!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden