Roffa Mon Amour - La amiga de mi amiga

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 augustus 2023
Tijd: 21:00
Type: Film
Website: https://roffamonamour.com/screenings/la-amiga-de-mi-amiga/

Locatie:

Naam: Brutus
Straat: Keileweg 18
Postcode: 3029BS
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op donderdag 24 augustus biedt openluchtfilmfestival Roffa Mon Amour een geweldige queer film over de lesbische scene in Barcelona. La amiga de mi amiga (Girlfriend) is een komisch verhaal met dosis zelfspot en herkenning over een groep vriendinnen die met elkaar daten en waar de grens tussen vriendschap en liefde kriskras heen en weer gaat. 


Zaida is zojuist gedumpt door haar vriendin en zoekt troost bij haar beste vriendin, die haar nieuwe vlam aan Zaida wilt voorstellen. 


Voorafgaand aan de film host Queer Rotterdam een Connectivity Event waar je nieuwe mensen ontmoet.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden