Icekarten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 september 2023
Tijd: 13.00
Type: Sport
Website: https://www.facebook.com/events/2488448667994826

Locatie:

Naam: IceKart Rucphen-Breda
Straat: Baanvelden 13
Postcode: 4715 RH
Plaats: Rupchen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Voor de durfals! Bij IceKart Rucphen-Breda bedwing je met jouw kart het ijscircuit. Uiteraard is het de taak om ook op dit circuit als eerste over de finishlijn te komen, maar wat is daarvoor nodig? Met de juiste techniek kun jij jezelf al driftend naar voren manoeuvreren en ben je in staat om concurrenten in te halen. Daarbij is snelheid minder belangrijk dan de juiste techniek. We gaan 2 sessies karten.
Ik heb een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij als je mee wilt. Kosten zijn Euro 25,00 (normaal Euro 39,95). Aanmelden via oppadmetpieta@gmail.com. (women only)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Extremisme' in Rusland

Amnesty International noemt het 'een zeer cynische maatregel, bedoeld om de hele LHBTIQ+ gemeenschap te ontmenselijken en te vervolgen.'

Lees verder

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden