Poink Vrouwenborrel Arnhem (LBTQ+)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 september 2023
Tijd: 16.00 -19.00
Type: Cafe & Party
Website: https://poink.info/poink-borrel-in-nijmegen-zondag-24-september-2023/

Locatie:

Naam: Café Bosch
Straat: Apeldoornsestraat 4a
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Kom gezellig borrelen! Deze gezellige en laagdrempelige borrel is een leuke manier om nieuwe vrouwen te ontmoeten. We creëren een warme en gastvrije sfeer waarin je jezelf kunt zijn. Voor elke vrouw-die-van-vrouwen-houdt.

 

Kosten: gratis, drankjes voor eigen rekening
Aanmelden is niet nodig!

 

Locatie: Café Bosch, Apeldoornsestraat 4a, Arnhem

 

Over de Poink vrouwenborrel
De Poink vrouwenborrel vindt elke maand plaats op de laatste zondag van de maand, afwisselend in Arnhem en Nijmegen. De borrel begint altijd om 16.00 uur en zien we wel wanneer de laatste dame het pand verlaat. Kom gewoon spontaan langs en sluit je aan voor een gezellige namiddag met een heleboel leuke vrouwen.

 

Kom je voor het eerst of alleen?
Dat kan best spannend zijn. Weet dat er altijd twee vrijwilligers van Poink aanwezig zijn; zij heten je graag welkom en maken gerust even een praatje met je of stellen je voor aan andere aanwezigen. Het leuke van Poink is dat er altijd nieuwe vrouwen op af komen en dat vaak vrouwen alleen komen. Er is altijd een open sfeer.

 

Bij het bestellen van een consumptie, vragen we je vriendelijk om direct af te rekenen om misverstanden te voorkomen. Zo kunnen we allemaal zorgeloos genieten van deze fijne middag en avond!

 

Route
Kom je met de auto? Zoek even je parkeerplaats uit want voor de deur kun je niet parkeren. Kom je met het OV? Beide locaties liggen op loopafstand van een bushalte of treinstation.

 

Wil je meer weten over andere activiteiten die Poink organiseert? Neem dan een kijkje in onze agenda, waar je allerlei interessante evenementen en bijeenkomsten zult vinden. Sluit aan en ontmoet nieuwe vrouwen.
https://poink.info/agenda/

 

Voor meer informatie en updates kun je terecht op onze Facebookpagina en Instagram-account. Volg ons en blijf op de hoogte van alle Poink-events!
https://www.facebook.com/PoinkArnhemNijmegen
https://www.instagram.com/poink_lesbisch_lbtq/

 

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op de Poink Vrouwenborrel in Arnhem!

 

Met warme groeten,
Het Poink - borrelteam

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Ex over de vloer

Mijn nieuwe vriendin beschouwt haar ex als goede vriendin, en ze is de tweede mama van de kinderen. Ze moet altijd welkom zijn, vindt ze. Het zint me niet. Wat zou jij doen?

Lees verder

Goeie bestemming

'Die doos gaat eruit. We gaan van dit hele drama een museumstuk maken.' Willy had het helemaal uitgedacht. 'Kijk, hier gaan we morgen heen, je mag mee als je wilt.' - Fran & The City

Lees verder

Vrouw uit de kast

Stella Heman nam het platform over: 'Ik help heel graag mensen die met zichzelf in de knoop zitten en hun geaardheid willen onderzoeken, of die steun nodig hebben bij het uit de kast komen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden