Old school new years party @ COC de Kroon

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 31 december 2023
Tijd: 21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.cocdekroon.nl

Locatie:

Naam: Coc de Kroon / COC Leiden
Straat: Langegracht 65
Postcode: 2312NW
Plaats: Leiden
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

2023 was het jaar van de heropening van COC De Kroon! Er is geen betere plek om 2023 af te sluiten dan bij COC De Kroon! Op zondag 31 december sluiten we het jaar af en op 1 januari zorgen we voor een goede start van 2024! Dat doen we met de ‘Old School New Years Party’!  


Bij Oud&Nieuw horen oliebollen, appelflappen en bubbels! Daar zorgen wij voor. DJ Starsweet zorgt voor de beste muziek om het nieuwe jaar te beginnen. 


We beginnen om 21:00 uur en bij binnenkomst wordt je ontvangen met een heerlijk glas bubbels en staan er heerlijke hapjes klaar. Ook krijg je van ons een muntje om een drankje naar keuze te halen. 


Er is een voorverkoop voor dit feest. Je komt bij de voorverkoop door de QR Code op de poster te scannen of door naar deze link te gaan:


Ben je lid van het COC of ben je vrijwilliger? Dan koop je een kaartje door een mail te sturen naar Sas de Niet: horeca@cocleiden.nl. 


Het is ook mogelijk om kaarten aan de deur te kopen. Dat kan dan aan de balie. 


Wij hopen dat je met ons 2023 af komt sluiten en dat we samen een mooie start van 2024 mogen beleven!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden