Zulu Green

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 december 2023
Tijd: 20:00-21:30
Type: Muziek
Website: https://patronaat.nl/event/zulu-green-07-12-23/

Locatie:

Naam: Patronaat
Straat: Zijlsingel 2
Postcode: 2013 DN
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zulu Green, geboren en getogen in Amsterdam, is een multi-dynamische artiest die haar stem als instrument gebruikt. Zulu staat voor haar zwarte achtergrond en het groene voor de hart chakra omdat alles uit het hart komt. Zulu indentificeert zich als genderfluïde en diens muziek is net zo: constant in ontwikkeling en geïnspireerd door verschillende creatieve invalshoeken.


Zulu Green schuurt tegen hiphop, R&B en futuristische soul aan en overschrijdt muzikale grenzen maar is altijd op zoek naar balans tussen het leven en kunst, serieusheid en humor en uitgesprokenheid en kwetsbaarheid.


Zoca Flavor


Patronaat Zoca Flavor presenteert twee keer per maand een verrassend, muzikaal divers programma in Stage 3. Van afro tot Anatolische funk, latin tot reggae en dancehall. Elke editie staat in het teken van barstende energie.


Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden