Roze Viering

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 december 2023
Tijd: 18:00-21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://cochaaglanden.nl/event/roze-viering/

Locatie:

Naam: COC Café
Straat: Scheveningseveer 7
Postcode: 2514 HB
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Dompel jezelf onder in de feestvreugde tijdens onze Roze Viering op 22 december 18:00 bij het COC café! Mala Wallage kookt voor ons. Dat doet Mala ook elke doordeweekse dag op het Newtonplein waar ze kookt voor kinderen uit de buurt en Nederlandse taalles geeft. Wij willen Mala graag steunen. De opbrengst van het eten gaat naar Mala. Zet de datum vast in je agenda en bereid je voor op een smakelijke en gezellige avond met gelijkgestemden! Meld je aan voor 17 december.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden