Femme Fatale

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 januari 2024
Tijd: 19:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.femmefatale.queerparkstad.nl/

Locatie:

Naam: de Admiraal
Straat: Heerlerbaan 107
Postcode: 6418 CB
Plaats: Heerlen
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Hét ultieme vrouwenfeest van Queer Parkstad 


Bereid je voor op een avond vol glitter, glamour en opwindende vibes, want Femme Fatale staat voor de deur!


Dit is hét evenement waar vrouwen samenkomen om te dansen, te lachen en onvergetelijke herinneringen te creëren. We brengen de gemeenschap samen voor een avond vol plezier, dans en positieve energie.


Of je nu een doorgewinterde feestganger bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond uit, Femme Fatale heeft voor ieder wat wils.


Verwacht geweldige muziek, opwindende optredens en de kans om nieuwe vrienden te maken in een inclusieve en ondersteunende omgeving.


Mis het niet! Houd de website in de gaten voor aankomende evenementen en details. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Femme Fatale, waar plezier en vrouwelijke kracht in een veilige omgeving samenkomen!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden