Femme Fatale

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 januari 2024
Tijd: 19:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.femmefatale.queerparkstad.nl/

Locatie:

Naam: de Admiraal
Straat: Heerlerbaan 107
Postcode: 6418 CB
Plaats: Heerlen
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Hét ultieme vrouwenfeest van Queer Parkstad 


Bereid je voor op een avond vol glitter, glamour en opwindende vibes, want Femme Fatale staat voor de deur!


Dit is hét evenement waar vrouwen samenkomen om te dansen, te lachen en onvergetelijke herinneringen te creëren. We brengen de gemeenschap samen voor een avond vol plezier, dans en positieve energie.


Of je nu een doorgewinterde feestganger bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond uit, Femme Fatale heeft voor ieder wat wils.


Verwacht geweldige muziek, opwindende optredens en de kans om nieuwe vrienden te maken in een inclusieve en ondersteunende omgeving.


Mis het niet! Houd de website in de gaten voor aankomende evenementen en details. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Femme Fatale, waar plezier en vrouwelijke kracht in een veilige omgeving samenkomen!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden