True Colors Café - Presentatie LHBTQIA+-alfabet

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 maart 2024
Tijd: 20:30-22:30
Type: Cafe & Party
Website: https://truecolorsnunspeet.nl/agenda/true-colors-cafe-5-maart/

Locatie:

Naam: De Roskam
Straat: Dorpsstraat 5
Postcode: 8071 BW
Plaats: Nunspeet
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseert stichting True Colors Nunspeet het LHBTIQA+-café in dorpsherberg De Roskam in Nunspeet. Dit keer op dinsdag 5 maart van 20.30 tot 22.30 uur. Tijdens dit café zal er een presentatie gegeven worden over het gehele lhbtqia+-alfabet. Hierin zullen we de letters langsgaan en verdiepende informatie geven. Na afloop van de presentatie is er uiteraard tijd om bij te praten en een drankje te doen.


Iedereen is van harte welkom. Er zijn wel een paar huisregels:


 


Iedereen is welkom, er is geen leeftijdsgrens.


Het café is gratis, de drankjes moet je wel zelf betalen. Alcohol uiteraard alleen 18+.


Het True Colors Café is een veilige plek voor iedereen. Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Wij hanteren een zero tolerance beleid.


Geniet maar drink met mate.


Houd rekening met elkaar en zorg ervoor dat iedereen zich veilig en prettig voelt.


De organisatie behoudt zich het recht voor mensen te weigeren die zich niet aan de huisregels houden of hebben gehouden.


De organisatie is altijd aanwezig tijdens het café. Voel je je onverhoopt toch niet veilig? Geef dit dan direct aan, dan kan er actie ondernomen worden.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Prides 2024

Waar vier jij Pride dit jaar? Vanaf mei tot en met september zijn er Prides door het hele land. We maakten een overzicht. Laten we samen de liefde vieren en onze community laten stralen!

Lees verder

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden