Janey - Koninginnedag

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 april 2024
Tijd: 20:00-01:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1137394267413777/

Locatie:

Naam: De Helling
Straat: Helling 7
Postcode: 3523 CB
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Koningsdag? KONINGINNEDAG!Want girls, er komt een hele speciale editie aan! Namelijk onze eerste Koningsdag editie in Utrecht! We toveren De Helling om tot hét Koningshuis voor alle queens waarbij honderden vrouwen samenkomen, de liefde vieren en natuurlijk flink dansen en meezingen. Vertel het gauw voort want dit wordt weer een spektakel voor in de boeken. Het feest is van 20:00-01:00 en de ticketverkoop start aanstaande zondag 10 maart om 13:00! GET READY!


We all love women, don't we? Let's get together and meet new lovers & friends. Janey will bring all the girls to the yard. Let's dance, drink, flirt, laugh, connect and vibe ♡.


All female line-up 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden