Caribische ritmes - SPOTforall

Algemene informatie:

Geplaatst door: SPOTforall
Datum: 25 mei 2024
Tijd: 19.00 - 20.00 uur
Type: Workshop
Website: https://spotforall.nl/activiteit/caribischeritmes/

Locatie:

Naam: Café Waalzicht
Straat: Oosterhoutsedijk 21
Postcode: 6663 KS
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Kun jij ook niet stilzitten bij het horen van die heerlijke Caribische klanken?
Juan van salsadansschool Aguanile geeft ons op een casual en laagdrempelige wijze een workshop dansen op Caribische ritmes. Laat die zon maar komen!!


Locatie: café Waalzicht, Oosterhoutsedijk 21, Nijmegen.
Deelname: 4 euro p.p. 
Deze activiteit is voor Flinta’s* (iedereen die zich identificeert als Female (vrouwelijk), Lesbian (lesbisch), Intersex (intersekse), Non-binary (non-binair), Trans of Agender (gendervrij).Informatie: https://spotforall.nl.
Opgeven: contact@spotforall.nl (Arianne)PS: om 20.30 uur start er een pubquiz waar je ook aan mee kunt doen. Hiervoor moet je je apart opgeven.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden