IJssel Dykes: sporten, wandelen, gezelligheid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 april 2024
Tijd: 19:45-21:00
Type: Sport
Website: https://cocdeventer.nl/werkgroepen/ijssel-dykes/

Locatie:

Naam: Sportzaal Duivengang/Windroos/, gymzaal ‘De Duivengang’
Straat: Broederenstraat 1
Postcode: 7411 LA
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Samen sporten, wandelen, maar bovenal ontspannen


De IJssel Dykes is een groep – lesbische vrouwen en andere mensen die qua genderidentiteit zich thuis voelen in deze groep – die op de donderdagavond samen sporten (voetbal, basketbal, volleybal, badminton). Het doel is door samen te sporten of te wandelen elkaar te ontmoeten en contact te maken. Voor COC-leden is het meedoen gratis; voor niet-COC-leden, die zeker ook van harte welkom zijn, zijn de kosten per avond € 3,00. Iedere sportavond wordt de training gegeven door een trainster vanuit de IJssel Dykes groep.


Vanaf 4 april is er weer een wekelijkse avondwandeling (start 19.45 bij de Sportzaal Duivengang/Windroos). Tijdens de zomerperiode (schoolvakantie Regio Noord) is er een alternatief buitenprogramma waarvan het aanbod ieder jaar wordt vormgegeven. Na het sporten is er de gelegenheid om samen nog wat drinken op een locatie in de binnenstad van Deventer.


Tijdstip: donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur


Locatie: Sportzaal Duivengang/Windroos/, gymzaal ‘De Duivengang’ (ingang is in De Duivengang.


Lijkt het je leuk om samen met andere LHBTI-vrouwen te sporten of te wandelen kom dan een keer een avond meedoen of neem contact op met ijsseldykes@cocdeventer.nl.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden