Bi+ gespreksgroep

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 december 2024
Tijd: 19.30
Type: Overige
Website: https://www.mede-mens.com/bi-gespreksgroep.html

Locatie:

Naam: Praktijk Medemens
Straat: Staddijk 41
Postcode: 6537 TW
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Deze bi+ gespreksgroep is voor iedereen die op meer dan één gender valt en daarover in gesprek wil met gelijkgestemden. Aan de hand van een thema wordt een groepsgesprek gevoerd. We wisselen ervaringen uit, vinden (h)erkenning bij elkaar, zoeken samen, vinden samen, zoeken opnieuw en vieren samen onze bi+ gevoelens. 


Bi+ gespreksgroep thema: Gemeenschappen
​Waar kan ik terecht om me te herkennen in anderen? Wat brengt het me om me onder 'hetero's' te begeven? En wat is daar lastig? Wat brengt het me om deel te nemen aan lhbtqia+ activiteiten? En wat is daar lastig? (Bij welke gemeenschappen voelt/voelen mijn partner(s) zich ook thuis?) Hoe ga je om met de eventuele verwachting van monoseksualiteit in gemeenschappen? Welke dingen worden specifiek voor bi+ mensen georganiseerd en wat vind ik daar wel of niet? 
De feestmaand december is voor velen een maand om samen te komen. Kom bij deze bi+ gespreksgroep samen met gelijkgestemden, waarbij we onderzoeken met wie we nog meer graag samenkomen.  


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden