Swolsch Bi+ Café

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 mei 2024
Tijd: 13:00-17:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/coczwolle/

Locatie:

Naam: De Nieuwe Keuken
Straat: Assendorperplein 9
Postcode: 8012 TW
Plaats: Zwolle
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

BINGOOOO 


Laat de ballen maar vallen


Zaterdag 18 november 2023 houdt ’t Swolsch Bi+ Café een BI-zondere Bingo tijdens de maandelijkse Meet Up in De Nieuwe Keuken! We spelen 3 rondes op 2 kaarten, dus je maakt 6x kans op mooie prijsjes. Deelname kost € 2,50. Hiervoor mag je met beide kaarten mee doen. Natuurlijk mag je met meer kaarten meespelen, deze zijn dan € 1,- per extra kaart.


Omdat we graag van te voren willen weten of er genoeg deelnemers zijn, willen we je vragen je op te geven door een mail te sturen naar tswolschbicafe@coczwolle.nl. Neem ook vooral al je vrienden mee.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden