Swolsch Bi+ Café

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 mei 2024
Tijd: 13:00-17:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/coczwolle/

Locatie:

Naam: De Nieuwe Keuken
Straat: Assendorperplein 9
Postcode: 8012 TW
Plaats: Zwolle
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

BINGOOOO 


Laat de ballen maar vallen


Zaterdag 18 november 2023 houdt ’t Swolsch Bi+ Café een BI-zondere Bingo tijdens de maandelijkse Meet Up in De Nieuwe Keuken! We spelen 3 rondes op 2 kaarten, dus je maakt 6x kans op mooie prijsjes. Deelname kost € 2,50. Hiervoor mag je met beide kaarten mee doen. Natuurlijk mag je met meer kaarten meespelen, deze zijn dan € 1,- per extra kaart.


Omdat we graag van te voren willen weten of er genoeg deelnemers zijn, willen we je vragen je op te geven door een mail te sturen naar tswolschbicafe@coczwolle.nl. Neem ook vooral al je vrienden mee.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden