ZaanPride 2024

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 31 mei 2024
Tijd: 13:00-00:00
Type: Groot Event
Website: https://www.facebook.com/events/639104028377692

Locatie:

Naam: gemeente Zaanstad
Straat: Daam Schijfweg 28
Postcode: 1507 BD
Plaats: Zaandam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt. ZaanPride moet een groots feest worden en tegelijkertijd een indrukwekkend pleidooi voor vrijheid, diversiteit en inclusie. ZaanPride laat zien dat Zaanstad een tolerante stad is, een mooie stad en een stad van NU die iedereen omarmt!


In 2024 voor de 5e maal ZaanPride!


ZaanPride bestaat uit de Zaanse Regenboogweek en de Zaanse Regenboogparade met de aansluitende feesten, van 31 mei tot en met 8 juni 2024.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden