Gratis film op zolder: Eloïse

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 juni 2019
Tijd: 20:00 - 23:00
Type: Film
Website: www.hettrozehuis.be

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1 - 2
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Elke derde zaterdagavond kan je terecht op de zolder voor een gratis film. De laatste film van dit seizoen is Eloïse. 

De 18 jarige Asia ligt in comateuze toestand in het ziekenhuis. Aan haar zijde zien we haar bezorgde moeder en haar vriend. Maar schijn bedriegt. Terugblikkend wordt het verhaal verteld van Asia's leven voor haar ongeluk. De vriendinnen genieten met volle teugen van het nieuwe leven als studenten. Ze shoppen, drinken, roddelen en zoenen. Asia vindt dit allemaal wel goed, net als haar vriend Nathaniel. Pas als de artistieke Eloise in haar leven komt begrijpt Asia wat ze heeft gemist: kunst, schoonheid, gekke ideeen, diepe gesprekken en tenslotte hartstocht.

Dit is een gratis event, geen inschrijvingen/tickets.

Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Gelijke Kansen Vlaanderen.

De locatie is niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Indien u vragen heeft over de toegankelijkheid, kan u ons altijd mailen via info@hetrozehuis.be

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het komt goed

Een wee gevoel trok door mijn hele lichaam. Hoorde ik nou goed wat Mel zei? Hoorde ik nou goed wat ze tussen de regels door bedoelde? | De vrouw op de brug, deel 18.

Lees verder

Wie zwijgt, stemt toe?

Hoogstpersoonlijk: 'Ik kan die subtiele en minder subtiele opmerkingen en grapjes niet meer aanhoren. Ik moet er wel wat van zeggen.'

Lees verder

Vertrouwen

Ik dacht aan Mel terwijl we de haven uitvoeren en ik me bukkend en naar kabels grijpend naar de voorsteven begaf. Zou zij zich wel redden? | De vrouw op de brug, deel 17.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden