Vrouwenspeeddate 25-40 jaar | Utrecht

Algemene informatie:

Geplaatst door: maayke81
Datum: 26 juni 2019
Tijd: 19:30 - 22:00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://aboutlove.nl/doelgroep/lesbisch/

Locatie:

Naam: Stairway to Heaven
Straat: Mariaplaats 11
Postcode: 3511 LJ
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Speeddaten met vrouwen in Utrecht | 25-40 jaar


Op woensdagavond 26 juni organiseren we weer een gezellige vrouwenspeeddate voor vrouwen van 25 t/m 40 jaar. Zin om ongeveer 20 vrouwen op één avond te daten? Kom naar de vrouw-vrouw speeddate in Utrecht!


Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat na 4 minuten de bel klinkt. Dan schuiven alle singles een tafeltje door. Zo heb je iedere 4 minuten een andere gesprekspartner tegenover je. Na elk gesprek vul je op je dateformulier in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?


De speeddate vindt plaats bij café/restaurant Stairway to Heaven in de binnenstad van Utrecht. We hebben een apart gedeelte van deze sfeervolle locatie afgehuurd, zodat je in alle rust kunt daten.


Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan.


Heb je geen match, dan ontvang je een tweede speeddate (naar keuze) gratis.


We zijn er trots op dat we al heel veel singles hebben mogen koppelen de afgelopen jaren. Heb jij ook zin om op een leuke manier in contact te komen met ongeveer 20 single vrouwen? Kom dan speeddaten in Utrecht, schrijf je in via: https://aboutlove.nl/doelgroep/lesbisch/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

Atria: Pink Tours

'Boze potten en het Lesbisch Prachtboek': De geschiedenis van de lesbische beweging met archiefmateriaal als rode draad. Win kaarten!

Lees verder

Halfgoden

Docu: Valentijn De Hingh reist naar India, waar al eeuwenlang een diep ingewortelde cultuur rondom het derde geslacht bestaat.

Lees verder

Love is for everyone

HEMA vindt dat liefde voor iedereen is en maakte daarom samen met bekende modeontwerpers Viktor & Rolf een limited edition Pride shirt.

Lees verder
Meer nieuws Meer achtergrond