COC Themabijeenkomst LHBTI-ers & Veiligheid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2019
Tijd: 19:00
Type: Overige
Website: http://cocnoordoostbrabant.nl/

Locatie:

Naam: De muzerije (Babel)
Straat: Hinthamerstraat 74
Postcode: 5211 MR
Plaats: 's-Hertogenbosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Het gevoel van (on)veiligheid binnen de LHBTi-gemeenschap is nog steeds een belangrijk punt van aandacht. Daarom organiseert COC Noordoost Brabant op IDAHOT, 17 mei & internationale dag tegen de Homo, Bi en Transfobie, de themabijeenkomst LHBTi-ers & Veiligheid.


19.00 uur - Inloop

19.30 uur - Opening door Jan van Velthoven, Voorzitter COC Noordoost- Brabant & Wethouder Mike van der Geld van Regenboogstad 's-Hertogenbosch.

Presentaties en inhoudelijke bijdragen over de veiligheidsmonitor van de Gemeente ’s-Hertogenbosch, Yvonne de Lege van Adb RADAR over discriminatie en Roy Verhoeven van Roze in Blauw over als je met geweld te maken krijgt.

Na de pauze gaan we met elkaar in gesprek, onder leiding van dialoogleiders, over onze ervaringen, dromen en mogelijke oplossingen voor een veiliger klimaat voor LHBTi-ers in het werkgebied van COC Noordoost-Brabant.

21.30 uur - Afsluiting en informele borrel in het atrium van ‘de Muzerije’.

Meld je aan via onze facebook onder het event of mail naar info@cocnoordoost-brabant.nl en zet je hier op aanwezig.


https://www.facebook.com/COCnoordoostBrabant/


Gratis entree


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Feestje

'Iedereen heeft toch wel eens de behoefte om te zoenen? En trouwens: jij zoent zelf met een getrouwde vrouw!' | De vrouw op de brug, deel 19.

Lees verder

Passie of veiligheid?

'Dat ik verliefd word, lijkt langzamerhand bijna een slecht voorteken.' Roos weet raad: Onderzoek je hechtingsstijl, want dat werkt door in je relaties.

Lees verder

Ollongren geen D66-leider

Minister en vicepremier Kajsa Ollongren is niet beschikbaar voor het leiderschap van D66: 'Het is beter om iemand anders te kiezen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden