COC Themabijeenkomst LHBTI-ers & Veiligheid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2019
Tijd: 19:00
Type: Overige
Website: http://cocnoordoostbrabant.nl/

Locatie:

Naam: De muzerije (Babel)
Straat: Hinthamerstraat 74
Postcode: 5211 MR
Plaats: 's-Hertogenbosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Het gevoel van (on)veiligheid binnen de LHBTi-gemeenschap is nog steeds een belangrijk punt van aandacht. Daarom organiseert COC Noordoost Brabant op IDAHOT, 17 mei & internationale dag tegen de Homo, Bi en Transfobie, de themabijeenkomst LHBTi-ers & Veiligheid.


19.00 uur - Inloop

19.30 uur - Opening door Jan van Velthoven, Voorzitter COC Noordoost- Brabant & Wethouder Mike van der Geld van Regenboogstad 's-Hertogenbosch.

Presentaties en inhoudelijke bijdragen over de veiligheidsmonitor van de Gemeente ’s-Hertogenbosch, Yvonne de Lege van Adb RADAR over discriminatie en Roy Verhoeven van Roze in Blauw over als je met geweld te maken krijgt.

Na de pauze gaan we met elkaar in gesprek, onder leiding van dialoogleiders, over onze ervaringen, dromen en mogelijke oplossingen voor een veiliger klimaat voor LHBTi-ers in het werkgebied van COC Noordoost-Brabant.

21.30 uur - Afsluiting en informele borrel in het atrium van ‘de Muzerije’.

Meld je aan via onze facebook onder het event of mail naar info@cocnoordoost-brabant.nl en zet je hier op aanwezig.


https://www.facebook.com/COCnoordoostBrabant/


Gratis entree


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden