Speeddate + Meet the Pink Parents

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 31 januari 2020
Tijd: 20:00-23:00
Type: Overige
Website: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/db-2020-01-31/

Locatie:

Naam: tba
Straat: tba
Postcode: tba
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdagavond 31 januari 2020 organiseren we een combinatie van een borrel voor roze ouders en wensouders en een speeddate voor wensouders!


De roze-ouder-borrel (Meet The Pink Parents) is voor roze ouders en wensouders uit het hele land (wel met nadruk op provincies rondom Brabant), de speeddate is voor wensouders die uit Noord-Brabant en Gelderland (of directe omgeving) komen en die co-ouderschap overwegen en die kennismakingsgesprekken willen met wensouders die dat ook willen.


Ook zal gespecialiseerd familierechten advocaat Nicoline Grijmans van Grijmans Familierecht aanwezig zijn.


Meet The Pink Parents:


Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Er zijn 2 sprekers die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn meer dan welkom!


Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent, (nog) niet wilt speeddaten, maar vragen hebt aan ‘pink parents’: kom gerust!


Denk aan dingen als: welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat je nog te wachten?


Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet the Pink Parents!


Locatie: Den Bosch, adres wordt later gemaild aan deelnemers. 


Tijd: 20:00-23:00

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Stukjes

Mooi en Onontkoombaar: De voorstelling van Corrie van Binsbergen en Frédérique Spigt is met lof ontvangen en nog tot eind maart te zien.

Lees verder

Koppelpogingen

Dilemma: Mijn vrienden proberen me steeds maar te koppelen, maar ik ben happy single op het moment en de koppelpogingen beginnen vervelend te worden. Wat zou jij doen?

Lees verder

ANNE+ Trailer S2!

Dat volwassen leven is toch anders dan ze zich had voorgesteld. Want hoe doe je dat nou, vrienden, werk en relaties balanceren? Seizoen 2 is op 3 maart te zien!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden