Speeddate + Meet the Pink Parents

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 31 januari 2020
Tijd: 20:00-23:00
Type: Overige
Website: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/db-2020-01-31/

Locatie:

Naam: tba
Straat: tba
Postcode: tba
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdagavond 31 januari 2020 organiseren we een combinatie van een borrel voor roze ouders en wensouders en een speeddate voor wensouders!


De roze-ouder-borrel (Meet The Pink Parents) is voor roze ouders en wensouders uit het hele land (wel met nadruk op provincies rondom Brabant), de speeddate is voor wensouders die uit Noord-Brabant en Gelderland (of directe omgeving) komen en die co-ouderschap overwegen en die kennismakingsgesprekken willen met wensouders die dat ook willen.


Ook zal gespecialiseerd familierechten advocaat Nicoline Grijmans van Grijmans Familierecht aanwezig zijn.


Meet The Pink Parents:


Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Er zijn 2 sprekers die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn meer dan welkom!


Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent, (nog) niet wilt speeddaten, maar vragen hebt aan ‘pink parents’: kom gerust!


Denk aan dingen als: welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat je nog te wachten?


Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet the Pink Parents!


Locatie: Den Bosch, adres wordt later gemaild aan deelnemers. 


Tijd: 20:00-23:00

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Niet lesbisch'

'Droom je wel eens van vrouwen?' 'Fantaseer je over vrouwen?' Ik klikte op nee, de uitkomst was negatief. Ik begreep het niet. | De vrouw op de brug – deel 3.

Lees verder

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder

Het rijk alleen

Mijn keel zat dicht. Mijn handen wisten niet wat ze moesten doen. Ik kon haar niet aanraken. Niet hier. Niet nu. | De vrouw op de brug – deel 2.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden