Café Fatal Rotterdam

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 februari 2020
Tijd: 19:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1008861066115400/

Locatie:

Naam: Theater Rotterdam
Straat: Schouwburgplein 25
Postcode: 3012 CL
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Aanstaande zondag is het weer zo ver, lekker dansen! Volgens het bekende recept,


in Theater Rotterdam, met een uurtje les van Dansschool De Klerk, aanvang op het gebruikelijke tijdstip, 19.00 uur.


Let op: we verzamelen in de hal maar dansen niet daar deze keer. We gaan naar de kleine zaal, waar de alles klaar staat voor ons om er een gezellige avond van te maken. 


Voor de laterkomers: de kleine zaal vind je op de begane grond, als vanuit de hal naar rechts beneden langs de trap loopt richting toiletten. ;-)


Tot zondag!


*chachacha*


Colinda, Elly, Jaap, Lique en Sabine


CAFE FATAL


*chachacha* Kom dansen, kom sjansen!


HoLeBi (hetero friendly) danssalon van Rotterdam. Iedere eerste zondag van de maand. Eerst les van Dansschool De Klerk voor wie wil, daarna is het vrij-dansen. Foxtrot, cha-cha-cha, wals of jive. Alleen of met een partner, gevorderd of beginner, iedereen kan (stijl)dansen tijdens de Cafe Fatal.


Cafe Fatal is een initiatief van LES dj* in samenwerking met Dansschool De Klerk en Ketelbinkie (bezoek Cafe Fatal is vrijblijvend, cursusdeelname De Klerk of lidmaatschap Ketelbinkie niet vereist)

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Luister!

Thuis is er ook genoeg moois te zien en te doen. Daarom hier een lijstje fijne podcasts om je de coronacrisis door te helpen: Poëzie, feminsme, politiek, ANNE+ en meer!

Lees verder

'Niet lesbisch'

'Droom je wel eens van vrouwen?' 'Fantaseer je over vrouwen?' Ik klikte op nee, de uitkomst was negatief. Ik begreep het niet. | De vrouw op de brug – deel 3.

Lees verder

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden