Vrouw-vrouw-weekend.nl

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 maart 2020
Tijd: 16:00
Type: Overige
Website: Https://vrouw-vrouw-weekend.nl

Locatie:

Naam: Rossum Overijssel
Plaats: Rossum
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Het aller eerste weekend van vrouw -vrouw-weekend.nl is bekend! We gaan naar..... Rossum! Dit is in het mooie Twente en dichtbij Ootmarsum. Het is daar erg bosrijk en we kijken uit over de velden! Er zijn daar vele mogelijkheden om lekker te wandelen en we zijn dichtbij landgoed singgraven.


Het mooie huis is groot genoeg en heeft 6 slaapkamers. Het beschikt over een ruime keuken, met oven waar we lekkere broodjes kunnen bakken en zaterdag avond lekker kunnen koken, 2 toiletten, een bad en een aparte douche.


Ootmarsum is 10 minuten van het huis af en dit is een heel leuk knus gezellig dorpje! Met gezellige kroegjes /restaurantjes.


Nieuwsgierig geworden of aanmelden?


Via de website : https://vrouw-vrouw-weekend.nl


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder

Het rijk alleen

Mijn keel zat dicht. Mijn handen wisten niet wat ze moesten doen. Ik kon haar niet aanraken. Niet hier. Niet nu. | De vrouw op de brug – deel 2.

Lees verder

Boeken als voorbeeld

Manon Sikkel is schrijfster en Kinderboekenambassadeur. Ze strijdt voor diversiteit en inclusiviteit, want 'voor kinderen is alles normaal'. #ikleesthuis is haar initiatief.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden