Bi-Café Nijmegen online

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 juni 2020
Tijd: 20:00 - 22:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/2048361471973954/

Locatie:

Naam: Via internetverbinding vanuit je huis
Straat: --
Postcode: --
Plaats: Via internetverbinding vanuit je huis
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Bi-café online
Vrijdag 5 juni
van 20:00 tot 22:30 uur

Omdat de coronamaatregelen een live café nog niet toelaten houden we op vrijdag 5 juni weer een online Bi-café, weer via Discord. We hebben het technische gedeelte geëvalueerd en een aantal dingen veranderd, waardoor we hopen dat de communicatie makkelijker verloopt dan de eerste keer. Zorg zelf weer voor je drankje, chips of bitterballen, wij zorgen voor de rest.

Ook online zijn we open voor iedereen die zich onder de brede paraplu van biseksualiteit thuis voelt. Of je jezelf nou bi, pan, poly, fluïde, queer, aseksueel maar bi-romantisch, hoe dan ook of helemaal niet benoemt.

Opzet
om instroomdrukte te voorkomen worden de deelnemers opgevangen in 2 of 3 verschillende groepjes. Daar krijg je een korte uitleg over de opzet van de borrel en de technische mogelijkheden. Na een eerste kennismaking worden net als vorige keer de verschillende kamers vrijgegeven en kun je zelfstandig van de ene kamer (gesprek) naar de andere verplaatsen. rond 22:20 uur krijgen jullie de melding dat het bijna tijd is om af te ronden.

Deelname
Klik op de volgende link: https://discord.gg/zbeAbXU. Mensen die al een Discord-account hebben komen via de link rechtstreeks in de ontvangstkamer terecht. Als je nog geen account hebt, voer je je e-mailadres in en maak je een wachtwoord aan. Na bevestiging log je in en kom je automatisch in de ontvangstkamer van de Bi-café chatroom terecht. Je kunt al wel in de ontvangstroom om te kijken of het werkt, maar je kunt voor 20:00 uur nog niet met anderen communiceren.

Houd er rekening mee dat je vooralsnog vanaf een iPad niet met camera aan het gesprek deel kunt nemen. Dit kan wel via de browser (Firefox of Chrome worden aangeraden, Safari en Edge worden niet ondersteund) op je pc, of de applicatie die je op je pc kunt installeren.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Voel jij je veilig?

'Zeg jij er iets van als ik word uitgescholden voor vieze pot?' Amsterdam voert campagne tegen racisme en discriminatie: Kom voor elkaar op.

Lees verder

In de wachtkamer

Het kan niet langer zo, je put jezelf uit. Het is belangrijk dat jij gaat aangeven wat je wilt, dat je jouw grenzen gaat benoemen. | De vrouw op de brug, deel 26.

Lees verder

'Verbied homogenezing'

Verenigde Naties: Conversie therapie moet de wereld uit. Het veroorzaakt groot leed met ernstige gevolgen, zegt expert Victor Madrigal-Borloz.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden