Bi-Café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 juli 2020
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/863592114133864/

Locatie:

Naam: Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Goed nieuws!

Na 3 maanden geen caféavonden te hebben kunnen houden (maar wel 2 geslaagde online bijeenkomsten) gaan we op vrijdag 3 juli weer van start op onze vaste locatie, café Marcus-Antonius.

Iedereen is welkom, ongeacht hoe je jezelf identificeert (bi, +, pan, fluïde, queer, hetero, lesbisch, homo of hoe dan ook), uiteraard ongeacht geslacht of gender. Dus geïnteresseerde partners, vrienden, bekenden en familieleden zijn ook van harte welkom.

We beginnen zoals altijd om 20:00 uur, vanaf plm. 19:45 uur zijn er 1 of 2 gastpersonen aanwezig om iedereen op te vangen en welkom te heten, en eventuele vragen te beantwoorden. De gastpersonen zijn herkenbaar aan hun zwarte T-shirt met Bi-café logo.

Ivm Corona hanteert Marcus-Antonius een gezondheidsprotocol wat uiteraard ook voor ons geldt. Dat betekent dat er binnen maximaal 30 mensen mogen zijn, en op het (overdekte en verwarmde) terras ongeveer evenveel. Verder houden we 1,5 meter afstand. Er wordt aan de deur geteld, en vol is vol. Dus als je zeker wilt zijn dat je naar binnen kunt, zorg dat je op tijd bent.
Als je verkoudheidsklachten of koorts hebt, blijf dan thuis. Bij de ingang worden nog enkele andere vragen gesteld ter controle.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Voel jij je veilig?

'Zeg jij er iets van als ik word uitgescholden voor vieze pot?' Amsterdam voert campagne tegen racisme en discriminatie: Kom voor elkaar op.

Lees verder

In de wachtkamer

Het kan niet langer zo, je put jezelf uit. Het is belangrijk dat jij gaat aangeven wat je wilt, dat je jouw grenzen gaat benoemen. | De vrouw op de brug, deel 26.

Lees verder

'Verbied homogenezing'

Verenigde Naties: Conversie therapie moet de wereld uit. Het veroorzaakt groot leed met ernstige gevolgen, zegt expert Victor Madrigal-Borloz.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden