Bi-Café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 juli 2020
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/863592114133864/

Locatie:

Naam: Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Goed nieuws!

Na 3 maanden geen caféavonden te hebben kunnen houden (maar wel 2 geslaagde online bijeenkomsten) gaan we op vrijdag 3 juli weer van start op onze vaste locatie, café Marcus-Antonius.

Iedereen is welkom, ongeacht hoe je jezelf identificeert (bi, +, pan, fluïde, queer, hetero, lesbisch, homo of hoe dan ook), uiteraard ongeacht geslacht of gender. Dus geïnteresseerde partners, vrienden, bekenden en familieleden zijn ook van harte welkom.

We beginnen zoals altijd om 20:00 uur, vanaf plm. 19:45 uur zijn er 1 of 2 gastpersonen aanwezig om iedereen op te vangen en welkom te heten, en eventuele vragen te beantwoorden. De gastpersonen zijn herkenbaar aan hun zwarte T-shirt met Bi-café logo.

Ivm Corona hanteert Marcus-Antonius een gezondheidsprotocol wat uiteraard ook voor ons geldt. Dat betekent dat er binnen maximaal 30 mensen mogen zijn, en op het (overdekte en verwarmde) terras ongeveer evenveel. Verder houden we 1,5 meter afstand. Er wordt aan de deur geteld, en vol is vol. Dus als je zeker wilt zijn dat je naar binnen kunt, zorg dat je op tijd bent.
Als je verkoudheidsklachten of koorts hebt, blijf dan thuis. Bij de ingang worden nog enkele andere vragen gesteld ter controle.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden