Bi-Café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 juli 2020
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/863592114133864/

Locatie:

Naam: Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Goed nieuws!

Na 3 maanden geen caféavonden te hebben kunnen houden (maar wel 2 geslaagde online bijeenkomsten) gaan we op vrijdag 3 juli weer van start op onze vaste locatie, café Marcus-Antonius.

Iedereen is welkom, ongeacht hoe je jezelf identificeert (bi, +, pan, fluïde, queer, hetero, lesbisch, homo of hoe dan ook), uiteraard ongeacht geslacht of gender. Dus geïnteresseerde partners, vrienden, bekenden en familieleden zijn ook van harte welkom.

We beginnen zoals altijd om 20:00 uur, vanaf plm. 19:45 uur zijn er 1 of 2 gastpersonen aanwezig om iedereen op te vangen en welkom te heten, en eventuele vragen te beantwoorden. De gastpersonen zijn herkenbaar aan hun zwarte T-shirt met Bi-café logo.

Ivm Corona hanteert Marcus-Antonius een gezondheidsprotocol wat uiteraard ook voor ons geldt. Dat betekent dat er binnen maximaal 30 mensen mogen zijn, en op het (overdekte en verwarmde) terras ongeveer evenveel. Verder houden we 1,5 meter afstand. Er wordt aan de deur geteld, en vol is vol. Dus als je zeker wilt zijn dat je naar binnen kunt, zorg dat je op tijd bent.
Als je verkoudheidsklachten of koorts hebt, blijf dan thuis. Bij de ingang worden nog enkele andere vragen gesteld ter controle.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Meisjesjongensmix - Docu

Als je jongen én meisje tegelijk bent, waar hoor je dan bij? Het is de eerste documentaire vanuit het perspectief van een interseksekind. Wen Long (9) vertelt haar verhaal.

Lees verder

Drie-eenheid

Zij & Seks: 'We zijn alle drie heel verschillend maar heel erg gek op elkaar. We hebben een relatie met z'n drieën en alles is bespreekbaar.'

Lees verder

Deux

Nina en Madeleine hebben al jarenlang een liefdevolle maar geheime relatie. Dan slaat het noodlot toe en komt hun geheim langzaam aan het licht… Vanaf deze week in de bioscoop.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden