SodaStream Pride Pool Party

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 augustus 2020
Tijd: 22:40-23:59
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/SodaStreamNL/?ref=page_internal

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Opzwepende beats, dansende mensen en een feestelijke stemming: op zaterdag 1 augustus om 22.40 uur zal OUTtv de exclusieve coronaproof SodaStream Pride Pool Party uitzenden. Deze zomer, nu veel Pride events afgelast zijn, is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat mensen kunnen blijven vieren wie zij zijn. Met deze TV uitzending wil het bruiswatermerk de LGBTQ gemeenschap haar steun betuigen en bijdragen aan een betere planeet waar we trots op kunnen zijn: For the love of tomorrow.


In en om het zwembad genieten bekende LGBTQ  gasten uit Nederland en België van een kleurrijke mocktail. De influencers en dansers vertellen waarom zij het belangrijk vinden om de Pride te vieren en hopen hiermee de kijkers te inspireren hetzelfde met trots te doen. Achter de draaitafel staat de bekende Vlaamse DJ Thierry von der Warth, die de aanwezige gasten en de kijkers in de Pride feeststemming brengt.


Love


SodaStream steunt al jarenlang de LGBTQ gemeenschap en zet zich hier met trots voor in. Het merk omarmt wereldwijd diversiteit, viert co-existentie en staat voor gelijkheid. Een van de manieren waarop het merk deze visie uit, is door jaarlijkse aandacht te creëren voor de wereldwijde acceptatie van de LGBTQ gemeenschap tijdens de Pride maand. Zo lanceerde SodaStream Special Limited Edition modellen, publiceerde spraakmakende videoboodschappen en nam deel aan de bekende botenparade in Amsterdam.


Uitzenddata en kanalen


De SodaStream Pride is te zien op OUTtv en Antwerppride.tv op:


OUTtv: zaterdag 1 augustus om 22.40 uur. Antwerppride.tv: vanaf zaterdag 1 augustus herhaaldelijk te zien t.e.m. 9 augustus. 


Win de SodaStream Pride Kit 2020


Geef een duurzaam tintje aan je eigen party met de deze limited edition SodaStream Pride Kit. De 2020 editie bevat een on-the-go fles waarin je bubbels bruisend blijven, herbruikbare rietjes en een draagtas met ‘For the Love of Tomorrow’ print. Deel jouw positieve Pride boodschap met #sodastreampride2020 en maak kans op 1 van de 30 exclusieve Pride Kits!


Over SodaStream


SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. Producten zijn verkrijgbaar in meer dan 90.000 winkels in 46 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere BCC, Blokker, bol.com, Coolblue, MediaMarkt, PLUS en SodaStreamStore.nl. 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden